Four Seasons Firenze

A Four Seasons hotellánc tagjai a világ számos pontján nyújtanak többek között luxust, kényelmet, tiszteletet és exkluzivitást a hozzájuk érkező vendégek számára. Természetesen Budapesten is megtalálhatjuk a Four Seasons egy gyöngyszemét, aminek a Gresham palota ad otthont a Széchenyi István téren. Ha egy világsztár érkezik kis országunkba, természetesen ennek a hotelnek az elnöki lakosztályában száll meg, ahol biztos lehet abban, hogy - a Four Seasons szállodákhoz hűen- a dolgozók nem adják ki őket a médiának, titkaik a "négy" fal között maradnak és ha visszajáró vendégekről van szó, még azt is tudják hány cukorral szeretik a kávét. 

Ez alól Firenze ötcsillagos Four Seasons-e sem kivétel, ami a Giardino della Gherardesca botanikus kert mellett áll. Michelin-csillagos étteremmel, luxus szobákkal és lakosztályokkal és kétszintes fürdőrészleggel várja vendégeit. E fürdőben természetesen törökfürdő, edzőterem és pezsgőfürdő is található. 

A hotel 2 épületét a XV. századi Palazzo della Gherardesca és a volt XVI. századi kolostor, az Il Conventino alkotja. Az épületek között 4,5 hektáros, gyönyörű kert található.

Az itt megszállni vágyók olyan különleges elnevezésű szobák közül válogathatnak, mint a reneszánsz lakosztály, a Deluxe king szoba, a Parlour lakosztály vagy az Executive lakosztály,ez utóbbi a dómra nyíló kilátást és king méretű kétszemélyes ágyat biztosítva.

Ha valaki szabadidős tevékenységet akar folytatni, ebben a hotelben természetesen erre is van lehetősége. A szálloda helyt ad fitnessközpontnak, játszótérnek, asztalitenisznek wellnessközpontnak és könyvtárnak is.

Ingyenet internet elérés, háziállat elszállásolás és transzferszolgáltatás is igénybe vehető.

Ma már megszokottnak számít, hogy egyes vállalatok hotelekben tartanak tárgyalásokat, rendezvényeket. E szolgáltatásokat a Four Seasons is lehetővé teszi, ivel egy üzleti központ és rendezvényterem is található a hotelben. 

Ha luxuskörülmények között szeretnénk nyaralni Firenzében, mindenképp a Four Seasons-t érdemes választani.

További szállások Firenzében itt. 

Akciós firenzei hotelek, szálláshelyek pedig itt:

Booking.com