Mexikói luxus: ötcsillagos Four Seasons Punta Mita városában

Többek között három medencével, két saját stranddal és négy étteremmel várja a nyaralni vágyókat az ötcsillagos Four Seasons Resort Punta Mita

A szálloda modern, fából készült dekorációval és garantált kényelemmel fogadja a vendégeit. A medencéből pedig páratlan kilátás nyílik az óceánra.

Természetesen fitness és welnnesslehetőségek is biztosítottak, és a különleges éttermekben helyi és más nemzetiségű fogásokat is kóstolhatók. 

Többféle elhelyezésű szoba közül lehet válogatni, például kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkezővel, lakosztály illetve kis- vagy nagycsaládok részére kialakított helységek közül is.

Továbbá olyan szabadidős tevékenységek biztosítottak a vendégeknek, mint a búvárkodás, játékterem, golfpálya, teniszpálya vagy horgászási lehetőség. 

Ha bármire szüksége van a vendégeknek, a szálláshely körüli üzletekben szinte bármit megtalálhatnak. Családok, baráti társaságok vagy párok részére is tökéletes választás lehet a mexikói vakáció, a Four Seasons Resort Punta Mita-ban pedig mindenki életre szóló élményeket szerezhet.

További szállodák itt.