Közeleg a húsvét, indul a hotelszezon

A négy napos ünnep hatására egyre többen utaznak el Magyarországon húsvétkor.
A többség ilyenkor pihenni vágyik, a lányok, asszonyok szeretnének elmenekülni a locsolkodási tradíciók elől, és vendégek fogadása nélkül, csak a családdal és a szeretteikkel tölteni ezt a néhány napot. 

Négy napos ünnep szabadság nélkül

2020-ban húsvét vasárnap április 12-ére esik, a húsvét hétfő (ami szintén pirosbetűs ünnep) pedig április 13-ra. Néhány éve már a húsvétot megelőző péntek is piros betűs ünnepnap, így április 11-én sem kell szabadságot kivennünk, ha utazni vágyunk. És miért ne tölthetnénk a garantált négy napos hosszú hétvégénket  és a húsvétot a Hotel Abacus****-ban?

A Herceghalmon található hotel jó választás a Budapesten élőknek (is), mert a fővárostól alig 20 kilométerre nyugodt környezetben lehet kipihenni az első negyed évünket. Ha nincs autónk a Hotel Abacus****-ba akkor is gyorsan és könnyedén el lehet jutni a Déli pályaudvarból néhány megálló vonatozás után. Ráadásul a hotel most a húsvéti időszak miatt kiemelt ajánlattal várja a pihenni vágyókat!

Az Hotel Abacus**** 3 és 4 éjszakás húsvéti ajánlattal örvendezteti meg a wellness fürdők szerelmeseit. Standard kétágyas elhelyezéssel  59.900 forinttól 3 éjszakára, 74.900 forinttól pedig 4 éjszakára foglalható szállás. Választhatunk standard egyágyas elhelyezést is, 83.900 forint, illetve 104.900 forint értékben. Ebben a különleges húsvéti ajánlatban büféreggeli, ebéd és vacsora ajánlat is van, így úgy tölthetjük el a húsvéti ünnepet, hogy nem kell a konyhában robotolnunk azért, hogy bőséges ünnepi fogásokat tegyünk az asztalra.

Ha gyerekkel érkezel, akkor őket az Abacus Nyuszi fogja várni, aki az ünnep ideje alatt különböző programokkal szórakoztatja a legkisebbeket, de lesz állatsimogató is.

Válaszd a nyugodt pihenést húsvétkor, és biztos, hogy nem fogod megbánni!