Nefeli Hotel - Lipsi

Lipsi szigetét leginkább egy jól őrzött titokhoz hasonlíthatjuk.

A szigeten található kis település a kikötő köré koncentrálódik, és mindössze 700 állandó lakost számlál. A csekély számú lakos ellenére, az idelátogatók temérdek étterem közül választva fedezhetik fel a görög gasztromónia meglepetéseit. Az utcákon számos butik kínál görög szuveníreket.

Egy aprócska településhez híven, a sziget nem a pezsgő éjszakai életéről ismerszik meg. Itt minden a pihenés körül forog.

Béreljünk egy kis vitorlást, ez a legkönnyebb és legelegánsabb módja annak, hogy körbejárjuk a sziget strandjait. Szenteljünk külön figyelmet a Platis Gialos strandnak, mely fehér homokú partjával és csendes, sekély vizével a legjobb partszakaszként van számon tartva.

Tegyünk egy megállót a Katsadia strandon található Dilaila étteremnél, ahol helyi specialitásokat szolgálnak fel.

A Lipsi legjobbjai közé beválogatott Nefeli Hotel csupán pár lépésre van a tengertől.

A szálloda tengerre néző stúdiószobákat és apartmanokat kínál. 

A 2-3 főre berendezett stúdiószobák egy duplaágyas hálószobából, beépített kanapés nappaliból, teljesen felszerelt konyhából, fürdőszobából és egy teraszból vagy tornácból állnak. 

Az egy hálószobás apartmanok 2-4 fő befogadására alkalmasak. Hatalmas nappaliból, duplaágyas, tágas hálószobából, konyhából, fürdőszobából és hatalmas, asztallal és székekkel felszerelt teraszból állnak.

A dupla hálószobás apartmanok 4-5 főre vannak berendezve. Az előzőektől annyiban térnek el, hogy két elszeparált hálószobából és két fürdőszobából épülnek fel.

Minden szobát naponta takarítanak, az ágyneműket pedig hetente kétszer cserélik.

A szobák telefonnal, műholdas TV-vel, légkondival és ingyenes WiFi-vel vannak felszerelve.

A fürdőszobában hajszárító és ingyenes piperecikkek találhatók.

A Nefeli Hotelbe itt foglalhat szobát.

További szálláslehetőségeket Lipsi szigetén itt talál.