Luxus a Maldív-szigeteken

A Dhonakulhi területén található Hideaway Beach Resort & Spa fényűző szállást kínál a Maldív-szigetek északi részén lévő Haa Alif Atoll szigeten. A hotel exkluzív villákkal várja vendégeit, amik saját inassal "rendelkeznek", akik kínai nyelven is beszélnek.

A Hideaway Spa & Beauty Palace wellnessközpontban világszínvonalú wellnesskezelések és masszázsok vehetők igénybe. A sportkomplexumban 2 teniszpálya, 2 kültéri medence és 1 gyermekmedence is található.

A hotelben különböző éttermek közül válogathatnak a nyaralók, amik közül kiemelkedő a Matheefaru étterem, amely nemzetközi ételeket kínál és csodálatos kilátást nyújt a tengerre. Egy másik étterem a víz felett kialakított Samsara ázsiai ételbár, ahol modern indiai fogásokat szolgálnak fel. A Meeru bár és grill modern európai ételeket, valamint pizzákat és harapnivalókat kóstolhatnak az itt nyaraló vendégek. Továbbá bármikor lehetőság van kínai stílusú reggelizésre, valamint egész napos étkezésre a villák területén. 

Természetesen számos szabadidős tevékenység is a rendelkezésre áll, például szörfözés, búvárkodás, kenuzás és további vízi sportok, valamint vízipark látogatás, teniszezés, biliárdozás, asztaliteniszezés, horgászás, ingyenes kerékpárhasználat és a fiatalok számára diszkó is található a hotelnél.

Ezen kívül a szálloda területén üzletek, ajándékboltok, fodrászat és szépségszalon is található.

Tökéletes helyszín lehet nászút, vagy házasságkötés alkalmából, de romantikus nyaraláshoz is. Persze a családoknak is igazi kényelmet és kikapcsolódást biztosít a hotel, ugyanis játszótér, gyerekklub és gyermekfelügyelet is igénybe vehető.

További Maldív szállások itt.