Spa hotelek a világ minden táján 1.

A világ számos pontján találkozunk spa hotelekkel, amik egyre stílusosabbak, exkluzívabbak. 

Costa Rica a közép-amerikai kontinenshídon terül el, karib-tengeri és csendes-óceáni partvidékkel is rendelkezik. Nem csak színes élővilággal és boldog emberekkel büszkélkedhet, hanem a legszebb hotelekkel is. Ilyen a Nayara Hotel Spa and Gardens, ami egy négycsillagos spa hotel, és wellnessközpont. Panorámája igen egyedi, az Arenal vulkán a kilátás, ezenkívül rendkívüli azért is, mert Costa Rica esőerdői között helyezkedik el.

A mediterrán érzést keltő szállodában rengeteg a kézzel szőtt bútor, ami még egyedibbé teszi. A közeli Caño Negro rezervátum területén szafarikon vehetnek részt a nyaralók, a Fortuna-vízesés pedig akár lóháton is megközelíthető.

A Nayara wellnessközpontjában kávécserjés és vulkáni iszapkezeléseket is kínálnak, a kültéri medencénél pedig különböző egzotikus koktélok fogyaszthatók.

A bambuszterasszal rendelkező étteremből csodás kilátás nyílik a kertekre, ahol egyébként válogatott dél-amerikai, spanyol, és helyi ízeket, ételeket valamint borokat kínálnak a kedves vendégeknek.

A hotel szolgáltatásai között szerepel tehát egy kültérei medence, napozóterasz, reggeli a szobákban vagy svédasztalos reggeli, pezsgőfürdő, masszázs, fitnessközpont, illetve további szabadidős tevékenységek, például lovaglás vagy túrázás. 

A kikapcsolódás és felejthetetlen élmény garantált!

További hotelek Costa Ricán itt.