Black Rock Hotel London, a whisky hotel

A Black Rock whisky bár, egy díjnyertes bár az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. A pincebár alapítói, Tom Aske és Tristan Stephenson célul tűzték ki, hogy a bárból egy whisky hotelt, ráadásul egy négyemeletes szállodát hoznak létre. A terv között szerepelt még 3 páholy és egy keverőszoba is a vendégek legnagyobb örömére.
Black Rock Hotel London, a whisky hotel

Hogy miért díjnyertes a Black Rock whisky bár? A Class Bar Awards kóstolói összesen három alkalommal is nekik ítélték oda a díjat, így a Black Rock többször is elnyerte az Egyesült Királyság legjobb szakbárjának címét.

A londoni bárokban garantáltan minőségi whiskyt kap az, aki egy ilyen helyre betér. A Black Rock bár nem csak elkötelezett a whisky irányába, számukra nem csak üzleti sikert, szakmai elismerést és stabil vendégkört eredményezett a whisky iránti rajongás és elkötelezettség, de mindez a bővülés lehetőségét is magában hordozta, hiszen a két alapító, hamarosan tematikus hotel megnyitását is tervezi.

Az alagsori bár már kibővült, de a tulajdonosok az alagsor fölötti szinteket is megvásárolták, így már semmi sem akadályozza őket, hogy valóra váltsák az álmukat, azaz a minihotelt, ahol valóban minden csakis a whiskyről fog szólni. Már jelenleg is 250 - féle whiskyt kínálnak a bárba érkező vendégeknek.

A Black Rock 2016-ban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. A bár híre hamar elterjedt a whisky-rajongók körében, hiszen a hely meglehetősen whisky - és koktélközpontú.

A Black Rock Tavern már nyáron megnyitotta kapuit széles whisky választékkal, ötféle csapolt sört, és highball whisky koktélokat is kínál. A belső tereket japán dekoráció díszíti, a mennyezeti panelek bambuszból, míg a bár tölgyfából készült. A falakon pedig Ryan Gajda művész graffiti festményeit csodálhatják meg az ide betérők.

A nyár végén megnyílt a keverőszoba is, ahol a vendégek whiskyt kóstolgathatnak és lehetőségük van, hogy akár saját maguknak is egy remek whiskyt keverjenek.

A szálloda pedig Black Rock Lodgings néven fog üzemelni, ahol a vendégek nem csak kiváló minőségű whiskyt iszogathatnak, de meg is szállhatnak. A hotelben lesznek minimalista szobák és fényűző lakosztály is. Idén szeptembertől már lehet is foglalni. Nem kell azonban elutaznunk, hogy minőségi whiskyt kortyolgassunk, még csak a házból sem kell kilépnünk, hiszen az iDrinks.hu webáruházból is remek whiskyt rendelhetünk, ha elmúlt 18 évesek.

Kapcsolódó cikkek

Legjobb strandok Horvátországban, és odajutás: horvátországi autópálya díjak, komp árak, útiköltség kalkulátor

A 7 legcsodálatosabb homokos strand Horvátországban

A horvát tengerpart a világ egyik legszebb partszakasza. Most 7 csodás homokos strandot mutatunk be.

Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája: Pestana CR7 Lisboa

Cristiano Ronaldo szállodája - Pestana CR7 Lisboa

Pestara CR7 Lisboa, Cristiano Ronaldo lisszaboni szállodája, amelyet kiskorában álmodott meg.

Egy történelmi háttérrel rendelkező hotel New York-ban - New York szálloda ajánló

Paper Factory Hotel - New York különleges szállodája

A Paper Factory Hotel, New York-ban található, ahol mindenképpen érdemes megszállni.