A gyönyörűen megújult Nagyszeben csodaszép, olcsó hotelei

2007-ben Európa kulturális fővárosa lett Nagyszeben, az Erdélyben fekvő város. Számos nevezetessége, látnivalója és szépsége mellett hoteljeiről is híres.
Nagyszeben - érdemes felkeresni a várost - Nagyszeben szállás, Nagyszeben hotel, Nagyszeben szálláshelyek, szállodák, hotelek

A romániai hotelekben azt szeretjük, hogy prémium hotelekben nyaralhatunk, a magyarországi árszint alatt jóval. Egyre több román és erdélyi város megújul(t) Románia EU csatlakozása óta (hoppá, lehet hogy ők még okosabban használják fel a támogatásokat? hová lett a híres romániai korrupció? csak nem átköltözött Magyarországra?), így nem csak a hotelek, hanem a városok is sok élményt nyújtanak. Egyik ilyen város Nagyszeben.

A kelet az új nyugat. És tényleg.

Nagyszeben: a gyönyörű városban rengeteg a látnivaló, így családoknak, házaspároknak vagy baráti társaságoknak is tökéletes nyaraló- kirándulóhely.

A híres nevezetességeken kívül több hotel közül is választhatnak a látogatók, amik mind abszolút kényelmet és nyugalmat biztosítanak.

A The Council, négycsillagos szálloda az egykori, XIV. századi városháza épületében található, központi hotel része Nagyszeben (Sibiu) középkori erődjének. A klasszikusan stílusban berendezett lakrészek közvetlenül a Tanácstorony mellett helyezkednek el. A környéken számos étterem és bár található, ahová szívesen várják a hotel lakóit.

Lakosztályok és kényelmes szobák várják az idelátogató kikapcsolódni vágyókat.

A Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu szintén négycsillagos szálloda. Szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a csodás hegyi tájra valamint az óváros történelmi környezetére. Konferenciatermek a céges rendezvények, konferenciák szervezésére is alkalmasak.

A Golden Tulip Ana Tower kényelmes szobákkal, panorámás lifttel, az 585 Fusion étteremmel, edzőteremmel, szaunával, masszázsokkal és bárral várja vendégeit.

Nagyszeben központjában, egy történelmi épületben található, 4 csillagos Continental Forum.

Az elegáns, letisztult stílusú hotel nemzetközi étteremmel, pékséggel, cukrászdával és természetesen tiszta és kényelmes szobákkal várja vendégeit. Aki ezt a hotelt választja, biztosan mesés körülmények között fogja tölteni a nyaralását.

A vendégek számos szolgáltatás közül választhatnak, például masszázs, wellness központ, szauna, edzőterem, vagy konferenciaterem.

Bármelyik hotelt is választják a nyaralni vágyók, biztosan kényelmesen, nyugodtan és kellemesen fogják tölteni a vakációt. Persze, aki nem nyáron szeretne a városba érkezik, annak is tökéletes helyszín lehet, a fent említett sok látnivaló és nevezetesség miatt.

További nagyszebeni hotelek itt.

Kapcsolódó cikkek

Nagyszeben - érdemes felkeresni a várost - Nagyszeben szállás, Nagyszeben hotel, Nagyszeben szálláshelyek, szállodák, hotelek

A gyönyörűen megújult Nagyszeben csodaszép, olcsó hotelei

Nagyszeben családoknak, házaspároknak, baráti társaságoknak is kiváló nyaralóhely, hiszen rengeteg itt a látnivaló.

Marsa al Arab - Dubai tovább fejlődik

Marsa al Arab

Dubai egyik újabb fejlesztése, a Marsa al Arab.

Sarti - látnivalók, szállás, hotel, nyaralás

Görögország gyöngyszeme, Sarti

Sarti, a görög kisváros tökéletes választás lehet, ha családdal, barátokkal, házastárssal tervezed a nyaralást.